Specialist in houtskeletbouw

HoutBouw

Flakkee


Specials


Onze projecten

Specials


Het is onze specialiteit om op ambachtelijke wijze exclusieve projecten te realiseren. Dit maakt ons werk extra bijzonder.


Pergola/terras overkapping bij hotel te Curacao, 3-2020

Voor deze special vlogen wij negenduizend kilometer verder op na een periode van engineeren, samenstellen en transporteren.

In samenwerking met hardhout specialist Houtex zijn wij opzoek gegaan naar de geschikte houtsoorten voor dit klimaat en realiseerde we een hardhouten terras-overkapping. Na het vele schaaf- en kortwerk door de machinale van Aannemingsbedrijf Bijkerk, hebben we de segmenten samengesteld en gereed gemaakt voor container transport. Voor de montage vlogen we over om in eigen beheer het project op locatie te vervaardigen. Een ware beleving om met trots op het resultaat terug te zien.

Water schommels te Curacao, 3-2020

Voor het hotel in Curaçao bedachten we een unieke eyecatcher met de naam in hout gefreesde letters. Voor waterbestendige en in dit klimaat beheersbare hout, reisden we af naar onze zuiderburen en zaagden we van een hele stam de gewenste breedte en diktes hout voor de belettering. De letters werden door de vakmensen van Doornekamp te Gouda geëngineerd en uitgefreesd.

Door voetplaten te storten van zee-kwaliteits beton en het toepassen van stalen-verbindingstukken met A4-RVS kwaliteit, leverden we heel gaaf eindresultaat.

De beachbar werd voorzien van een aantal tweepersoons zitschommels.

Een blikvanger waar iedere bezoeker van het hotel mee op de foto gaat! Met trots door ons gerealiseerd.

Nieuwbouw woning te Nieuwe-Tonge, 2018-2019

In eigen beheer realiseerde wij deze gehele woning in gedetailleerde romantische stijl.

Architect: Z-wonen te Middelharnis

Kunuku resort Curaçao

Voor dit vakantieresort mochten wij de buffet meubels maken en inbouwen.

Diversen