Specialist in houtskeletbouw

HoutBouw

Flakkee


Casco's


Onze projecten

Casco's


Door middel van 3D engineering ontwerpen wij complete casco's. In onze werkplaats produceren we de onderdelen voordat ze op transport gaan naar de bouwplaats. In een paar dagen kunnen we zo een compleet huis neerzetten!


Casco woning te Goedereede, 12-2021

Na het coördineren van het bodemonderzoek en de vervaardiging van de fundering en kozijnen, leverde we het complete casco van deze unieke woning in HoutSkelet elementen. Middels de eigen 3D engineering, stelde we alle onderdelen samen tot een prachtig en perfect passend resultaat, wat resulteerde dat er in 4 dagen een complete woning stond. Zo kregen we ook de mogelijkheid om de overkapping geheel samen te stellen uit eiken houten spanten en gordingen. De bewerking van eiken 300x300 op 8mtr lengte vergde een vakundige expertiese van onze timmermannen. Deze woning is geheel gevuld middels Isovlas-isolatie waarbij we een damp’open’ constructie opbouw genereerde. Een leuk project met weer een eigen verhaal, vol passie vervaardigd en tot zeer tevredenheid van de opdrachtgever!

Appartementen en winkels te Bruinisse, 3-2020

Voor aannemingsbedrijf Bijkerk realiseerden wij de de vormgeving van dit winkel en appartementen complex te Bruinisse.

Hiervoor leverden wij de HSB-gevelelementen tussen de staalconstructie op de begane grond en engineerde wij in eigen beheer de gehele bovenbouw in HSB. Ook de dakkapellen en kozijn omkadering leverende we prefab aan. Een project waar we met veel passie en trots het eindresultaat presenteren.

Nieuwbouw woning te Oosterland, 12-2020

In opdracht voor Kapteinbouw realiseerde we het gehele casco van deze woning is HSB-elementen incl. montage.

De voorgaande woning op deze plaats was door een hevige brand getroffen, waardoor de opdrachtgever gekozen heeft deze woning weer in dezelfde vormgeving terug te zetten. Hierbij konden de gemeentelijke procedures snel worden voortgezet en mochten wij in korte termijn deze woning realiseren in een snel bouwconcept.

De overkapping maakten we geheel van Douglas hout met authentieke uitstraling. Ook isoleerden we het geheel vooraf om de aannemer te ontlasten.

Een prettige samenwerking om met trost op terug te zien!

Renovatie bungalow te Ouddorp, 11-2020

Wat hebben we weer mooi werk mogen leveren! Prefab appartementen en winkels in Bruinisse bij de Albert Heijn.

In samenwerking met Aannemingsbedrijf Bijkerk B.V.